Ами това съм аз, да.

Майа съм. Обичам да пиша, да мечтая, да танцувам и да пия кафе. Разбира се, обичам още хиляди други неща освен тези, но реших да започна от някъде, все пак. В Брутро ще намерите моите мисли и виждания относно: изгледаните от мен театрални постановки, филми, реклами; изгризаните сладки и солени вкуснотии; изпитите вино, бира и кафе; проблясъците, които ме спохождат от време на време.

Ще се радвам да намерите нещо за себе си тук, дори и да е малко. Приятно четене и...пишете ми. Ще се радвам да ви отговоря. :)

декември 8, 2014

Скъперникът в Малък градски театър зад канала

Скъперникът в Малък градски театър зад канала
Скъперникът в Малък градски театър зад канала
Скъперникът в Малък градски театър зад канала
Скъперникът в Малък градски театър зад канала
Скъперникът в Малък градски театър зад канала
Скъперникът в Малък градски театър зад канала

Скъперник ли бе да го опишеш, актьорска игра ли бе да я забравиш. Аз лично останах без думи и само със смях в очите, и с усмивка в сърцето. Спектакълът Скъперникът, който се играе в Малък градски театър зад канала, е постановка, която си заслужава да видиш. И не само, защото се случва на живо пред теб, защото 2-ма от актьорите – Владо Пенев и Александър Кадиев са взели Аскеери за ролите си, защото няма празно място в залата или защото не можеш да го гледаш на запис. Причината поради която реших да пиша за спектакъла и то с такива похвали бе, че е страшно забавен, със сценки, които си припомняш седмици, дори месеци, след като си гледал пиесата.

Аз и Р. гледахме пиесата на 6.12.2014 г. Имаше магия на сцената, а в публиката – истинска плам от случващото се. Актьорите на моменти импровизираха, което направи спектакъла още по-жив и забавен.
На сцената на Малък градски театър зад канала, преди Скъперникът, бях гледала Арт от Ясмин Реза, с режисьор Пламен Марков. От тогава неусетно са минали около 10 години. Сега, след като се завърнах отново в Малък градски театър зад канала, мога да кажа, че отново съм очарована от актьорите и постановката.

Желая попътен вятър на целия екип на спектакъла и още безброй представления с пълни зали.

А ето и малко повече конкретна информация за Скъперникът:

Режисьор на Скъперникът е Лилия Абаджиева. Можеш да разбереш повече за нея и професионалния и път тук.

В Скъперникът участват актьорите: Владимир Пенев, Албена Михова, Антоний Аргиров, Евгени Будинов, Александър Кадиев, Луиза Григорова, Весела Бабинова, Иван Петрушинов, Владимир Димитров, Любомир Ковачев.

Билети за представленията можете да си закупите онлайн от тук, както и директно на касата на Малък градски театър зад канала.

Снимки: Сайт на Малък градски театър зад канала

Изгледани # , , ,
Share: / / /

You might also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stay In Touch