Ами това съм аз, да.

Майа съм. Обичам да пиша, да мечтая, да танцувам и да пия кафе. Разбира се, обичам още хиляди други неща освен тези, но реших да започна от някъде, все пак. В Брутро ще намерите моите мисли и виждания относно: изгледаните от мен театрални постановки, филми, реклами; изгризаните сладки и солени вкуснотии; изпитите вино, бира и кафе; проблясъците, които ме спохождат от време на време.

Ще се радвам да намерите нещо за себе си тук, дори и да е малко. Приятно четене и...пишете ми. Ще се радвам да ви отговоря. :)

март 12, 2015

С аромат на пържени филийки и планински чай

С аромат на пържени филийки и планински чай

Спомняш ли си аромата на планински чай и пържени филийки с домашно сладко?

Днес той ме следва от сутринта. Разбира се, всеки го свързва с различни спомени, но може би най-вече с детството.
Детски лагер, закуска в хижа до водопад Пръскалото, училищен стол…

Тези филийки и чай ми разказват за природата, за усмихнати моменти, зелената трева и обич. Може би споменът ми е свързан точно с това, защото когато сме малки сме много по-близо до натуралното.

Вървейки по улицата си мисля за познатото усещане. Ето, ароматът избледнява и се заменя с мирис на пържени картофи и хамбургери от близкия Макдоналдс. Това ли ще е миризмата, която след време ще носи романтични спомени за щастливо детство на нашите деца?

Проблясъци
Share: / / /

You might also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stay In Touch