Ами това съм аз, да.

Майа съм. Обичам да пиша, да мечтая, да танцувам и да пия кафе. Разбира се, обичам още хиляди други неща освен тези, но реших да започна от някъде, все пак. В Брутро ще намерите моите мисли и виждания относно: изгледаните от мен театрални постановки, филми, реклами; изгризаните сладки и солени вкуснотии; изпитите вино, бира и кафе; проблясъците, които ме спохождат от време на време.

Ще се радвам да намерите нещо за себе си тук, дори и да е малко. Приятно четене и...пишете ми. Ще се радвам да ви отговоря. :)

януари 22, 2015

Очакване.

Очакване.

Очакването те раздира. Издига те високо, после, много бързо, отново те сваля на земята. Какво ще стане, ако стане? Усмивка, ентусиазъм, нетърпение! А ако не се получи? Тъга, гняв, раздразнение и леко самоунищожение.

Емоциите малко по малко избледняват. Сега сякаш съм в космоса. Чувствам се безтегловна. Някак се рея, спокойна, смирена, приела, че контролът не е в мен, че просто изчаквам и когато получа отговор, той може да е всякакъв. Вече притеснението е изчезнало, останала е хармонията и приемането.

Това ли е най-важното? Не. Светът ще свърши ли, ако не стане? Не. Изпълнена съм с любов и знанието, че след края на очакването идва нещо ново, а защо не още по-непредсказуемо и чудно-приказно. Да, приказката е пред мен и няма защо да ме е страх. Светът е чудесен, точно защото е непредвидим.

Проблясъци
Share: / / /

You might also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stay In Touch