Ами това съм аз, да.

Майа съм. Обичам да пиша, да мечтая, да танцувам и да пия кафе. Разбира се, обичам още хиляди други неща освен тези, но реших да започна от някъде, все пак. В Брутро ще намерите моите мисли и виждания относно: изгледаните от мен театрални постановки, филми, реклами; изгризаните сладки и солени вкуснотии; изпитите вино, бира и кафе; проблясъците, които ме спохождат от време на време.

Ще се радвам да намерите нещо за себе си тук, дори и да е малко. Приятно четене и...пишете ми. Ще се радвам да ви отговоря. :)

юли 19, 2016

Няма Без теб

Няма Без теб

Седя си и луната е цяла. Пълнолуние е, ама аз не съм цяла. Някак пусто ми е без теб. Не че не мога сама, мога. Но с теб е най-хубаво.

Чопля си ноктите. Отново. А си бях обещала, че няма да го правя. Скучно ми е.

Много ме е страх от скуката. Винаги бягам от нея. Само да помириша, че ме наближава и гаааз – надалеч, където ми видят очите. Понякога си мисля, че правя нещо само и само, за да не скучая. И някак не мога просто да се оставя ей така, на течението, да усетя какво е безвремието. Ама току виж се случат едни прекрасни неща, ако се обезвременя.

Та чопля си чисто новия маникюр под пълната луна, правя се на въркулак, гладен за живот извън този, който му се предлага. Искам да избягам. От хората и излишния шум. Просто да бъда с теб на остров с безвремие. Ето че можело. Ако е с теб безвремието не е чак ужасно. Дори бих казала, че изглежда вкусно.

Жадна съм за времето за нас, за безкрайни вечери с нестихващи луни, за дълги разходки по плажа, за двете ни ръце докоснати, за целувки и само за нашия смях, така го обичам. Теб обичам. Всъщност няма без теб, защото ти винаги си в мен, в моето въображение, в душата и сърцето ми.

Проблясъци #
Share: / / /

You might also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stay In Touch