Ами това съм аз, да.

Майа съм. Обичам да пиша, да мечтая, да танцувам и да пия кафе. Разбира се, обичам още хиляди други неща освен тези, но реших да започна от някъде, все пак. В Брутро ще намерите моите мисли и виждания относно: изгледаните от мен театрални постановки, филми, реклами; изгризаните сладки и солени вкуснотии; изпитите вино, бира и кафе; проблясъците, които ме спохождат от време на време.

Ще се радвам да намерите нещо за себе си тук, дори и да е малко. Приятно четене и...пишете ми. Ще се радвам да ви отговоря. :)

август 23, 2012

Любов или раздяла?

Любов или раздяла?

Всеки ден е празник, бурна вихрушка от спомени, цветни конфети и много заря. Защо обаче усещам, че ме боли сега? Преди седмица си мислех, че знам коя съм, после се обърках, обърнах се настрани и си мислех точно по ей този път да поема. Днес знаех отново коя съм, гордо престъпвах и мечтаех, чертаех, планирах, виждах се с теб. Само няколко часа по-късно отново това се оказа мираж. Колко много песни за любов, колко много песни за мечти, за болка от любов… Наистина се обърках. Стана още по-сложно :)

Нали уж беше простичко в началото. Обичам те, обичаш ме. Заради това, което съм, в което вярвам, заради нас. Дали и това е било илюзия?
Не зная…Оказа се, че много неща не знаем. Май повече не знаем отколкото знаем. Поне това знам.

И сега? По кой път да поема? Така желаната промяна отново ми маха от отсрещната улица. Знам, че я искам, но не знам дали я предпочитам пред теб. Как искам някой да ми каже точно сега какво да направя. Да, знам, че изборът трябва да е мой, но с толкова много въпроси в главата… чудя се как е устроен светът, сигурно всеки минава през това. Да, през това, което е в моята глава.

Всеки търси любовта. Онази искра, истинска, неповторима. Не искам да я пусна, но тя си отива. Дали се връща? Или при друг се намира? Или и тя е една илюзия. За да разберем себе си и другите трябва да действаме, не толкова да говорим. С приказки … си оставаме в приказката, а реалността продължава да бяга. Та въпросът е дали сега моята реалност върви ръка за ръка с промяната или са на различни улици и в различни посоки?
Светът няма да свърши ако се разделим. Да, много хора го правят. Да, приятели сме. ДА, обичаме се. Да, приятно ни е заедно. Да, но дали това е достатъчно.

На какво държиш ти?
На какво държа аз?
А какво е значението на това?

Проблясъци # ,
Share: / / /

You might also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stay In Touch