Ами това съм аз, да.

Майа съм. Обичам да пиша, да мечтая, да танцувам и да пия кафе. Разбира се, обичам още хиляди други неща освен тези, но реших да започна от някъде, все пак. В Брутро ще намерите моите мисли и виждания относно: изгледаните от мен театрални постановки, филми, реклами; изгризаните сладки и солени вкуснотии; изпитите вино, бира и кафе; проблясъците, които ме спохождат от време на време.

Ще се радвам да намерите нещо за себе си тук, дори и да е малко. Приятно четене и...пишете ми. Ще се радвам да ви отговоря. :)

март 18, 2015

Късчета любов.

Късчета любов.

- Плачеш ли?
– Не.
– Е, как не. Това са сълзи по лицето ти.
– Това са малки късчета любов.
– Защо сипеш малки късчета любов по бузите си?
– Опитвам се да накарам болката да изчезне.
– Нали любов сипеш? Каква болка?
– Любовта боли и то много силно, когато обичаш толкова.
– Не те разбирам. Ако си влюбен има само радост, няма болка и тъга.
– Напротив, това е неразделна част от любовта. Да те боли толкова силно, сякаш всяка сълза изважда частица от теб, от тялото и душата ти – това е истинска любов.
– Ако това е истинската любов, то тогава не искам да съм влюбена. Поне не и истински.
– Защо?
– Защото ще ме боли.
– Когато е истинско, всяко нещо има две страни. Никога не получаваш само едното, само хубавото. Получаваш комплект – и хубави и лоши моменти.
Трябва да си силна, за да се запазиш, да съхраниш любовта към себе си и към другите. Само по този начин живееш наистина. Наужким е само в кукления свят.

Проблясъци
Share: / / /

You might also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stay In Touch