Ами това съм аз, да.

Майа съм. Обичам да пиша, да мечтая, да танцувам и да пия кафе. Разбира се, обичам още хиляди други неща освен тези, но реших да започна от някъде, все пак. В Брутро ще намерите моите мисли и виждания относно: изгледаните от мен театрални постановки, филми, реклами; изгризаните сладки и солени вкуснотии; изпитите вино, бира и кафе; проблясъците, които ме спохождат от време на време.

Ще се радвам да намерите нещо за себе си тук, дори и да е малко. Приятно четене и...пишете ми. Ще се радвам да ви отговоря. :)

февруари 9, 2015

Бонбони Линдор – влудяващи небцето.

Бонбони Линдор – влудяващи небцето.
Бонбони Линдор – влудяващи небцето.
Бонбони Линдор – влудяващи небцето.

Съботният ден отново ни отведе на нашето познато сладко място – в магазина на Lindt. И не, не се отбихме там, защото наближава Свети Валентин, а защото просто обичаме шоколад. :) Но е добра идея да вземеш на половинката си шоколадово сърце или пък бонбони Линдор от любимите и/му.

С Р. отворихме вратата към сладките изкушения и аз веднага се залепих на насипните бонбони. За моя радост по магазините има доста разновидности на шоколади, както и на кутии с бонбони Линдор, но днес исках нещо малко по-различно. Нещо, което можеш да намериш само във фирмените магазини на Lindt.

В момента, в който се осъзнах, вече държах пълна торбичка с избраните от мен 2 вкуса насипни бонбони Линдор – Lindt Noce (кафявият на снимките) и Lindt Gianduja (зеленият на снимките).

Бонбон Lindt Noce е за любителите на орехите. Никога не съм си мислила, че бонбон с орех може да ми хареса толкова много, но ето на. Обвивката е от леко хрупкав млечен шоколад с парченца от ядките, а пълнежът е нежен и с дълбок вкус на орехи.

Бонбон Lindt Gianduja е с лешници и какаов пълнеж, обвити в 45% черен шоколад.

Цената за 100 гр. от тези бонбони е 7.90 лв. Знам, че никак не е малко, но и удоволствието, което ще изпиташ само от 1 бонбон никак не е малко. :)
Съвсем спокойно можеш да решиш, че днес ти е ден, в който ще се поглезиш с качествен шоколад и да се запътиш към един от магазините на Lindt.

В София има 3 магазина Lindt:

– На бул. Ген. Михаил Д. Скобелев 1 /НДК/
– На ул. Леге 10
– На ул. Хан Крум 6 /на ъгъла с ул. Георги С. Раковски/

Приятно хапване и наслаждаване!

Изгризани # , ,
Share: / / /

You might also like

3 thoughts on “Бонбони Линдор – влудяващи небцето.

  1. Maya казва:

    Цветелина и Анелия, така си е. Бонбоните са подходящи наистина за всеки повод, бих казала дори и за без повод ;)

  2. Анелия казва:

    Елегантни, стилни, Подходящи за подарък, както и за комбиниране с други продукти, за една бляскава и ароматна наслада – те могат да бъдат изискана почерпка, мил подарък или просто вкусен десерт. така че да бъдат идеалният подарък за всеки празник или личен повод – Коледа, Свети Валентин, сватба, кръщане, рожден или имен ден. Това сте вие – качествени, красиви и най-вече вкусни шоколадови бонбони, способни да удовлетворят и най-изискания вкус!

  3. Цветелина Маринова казва:

    Вкусна шоколадова обвивка, скрила в себе си възхитително мек пълнеж!Най-уникалните бонбони .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stay In Touch