Ами това съм аз, да.

Майа съм. Обичам да пиша, да мечтая, да танцувам и да пия кафе. Разбира се, обичам още хиляди други неща освен тези, но реших да започна от някъде, все пак. В Брутро ще намерите моите мисли и виждания относно: изгледаните от мен театрални постановки, филми, реклами; изгризаните сладки и солени вкуснотии; изпитите вино, бира и кафе; проблясъците, които ме спохождат от време на време.

Ще се радвам да намерите нещо за себе си тук, дори и да е малко. Приятно четене и...пишете ми. Ще се радвам да ви отговоря. :)

09/10/13 Проблясъци # , ,

Безсъние

Душата ми е уязвима. Опитвам се отново да заспя, но мислите ми ще ме накарат да бълнувам. Гледам в тъмнината и си мисля за нас, за споделянето, за любовта.

Изпитвам страх, не, не само от това, че тази нощ може и да не успея да заспя, а от самотата.
„Самота? Но нали сме двама? Нали Аз спя до теб и ти си до мен?“
Да, двама сме, но самотата понякога е състояние на мисълта. Сега стоя сама в тъмното. Ти спиш до мен.
Страх ме е, че от любовта боли. Когато обичаш толкова много, лесно можеш да бъдеш наранен. Страх ме е, че взаимността може да изчезне, че ще се умориш да ме изслушваш докрай.


Искам да те прегърна и да усетя че заспивайки си мислиш за мен. Искам да те целуна и тази целувка винаги да е най-значещата. Искам да си казваме „Обичам те“ и тази любов винаги да е най-силна и неповторима.
Ти си Аз и Аз съм Ти. Нека сме така завинаги! <3

09/10/13 Проблясъци no responses # , ,
Share: / / /

You might also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stay In Touch